“Начмед” Черкас пояснив про нюанси у записі он-лайн до лікарів

13 Червня 2017 11:52

Інформація про сервіс “Мій медкабінет”, який дозволяє черкащанам записатися на прийом до лікаря он-лайн, буде розміщена на бігбордах. Про це повідомив директор департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міськради Олег Стадник.

За його словами, офіційний запуск онлайн-сервісу “Мій медкабінет” пройшов вдало. За цей час більшість відгуків позитивних. Утім, є нюанси. Про них Стадник зазначив у своєму фейсбуку.

“Розклад роботи лікарів має бути актуальним, при змінах потрібно вносити поправки в графіки. Щоб більш якісно впровадити цю послугу, в реєстратури розробником програми буде надано оснащення для друку етикеток із ЄМК, обладнання для автоматичного считування, а також веб-камери для фото пацієнтів та прикріплення зображення до ЄМК. Інструкції щодо користування цими речами теж надійдуть в заклади, – написав Стадник. – 

Існує домовленність із міським головою Анатолієм Бондаренком , що інформація про сервіс буде розміщена для містян на соціальних бігбордах. Проект новаційний, багатогранний, а тому потрібне ваше розуміння та підтримка. Ще раз нагадаю, що із 1 липня стартує новий збір ідей до Громадського бюджету.Звертаюсь до профі-ІТ: очікуємо від вас ідей щодо нових сервісних поліпшень”. 

Нагадаємо, з 1 червня в Черкасах записатися на огляд до лікаря стало можливим через сервіс www.mymedcabinet.com.ua. Така послуга наразі доступна тільки для закладів із мережі центрів первинної медико-санітарної допомоги, інформують у міській раді.