Трагедія на Канівщині: дерево, яке впало через буревій, вбило студентку (фото)

26 Червня 2017 22:25

Сьогодні на Канівщині внаслідок падіння дерева загинула студентка Київського Національного торговельно-економічного університету. Трагедія стала біля села Ліпляво на березі Канівського водосховища в стихійному туристичному таборі.

Як розповів речник управління ДСНС у Черкаській області Костянтин Проценко,
близько 18-30 години, внаслідок ускладнення погодних умов та короткочасного буревію, на один із туристичних наметів, де в цей час перебували 18 річна дівчина із товаришем, впало зламане дерево. Дівчина отримала сильний удар та втратила свідомість, а неушкоджений хлопець зумів вибратися назовні та звернувся телефоном по допомогу до Швидкої медичної допомоги.

Аби бригаді “Швидкої” дістатися місця пригоди, рятувальному підрозділу довелось розчищати від чагарників стару автодорогу.

Не чекаючи, поки рятувальники звільнять проїзд, фахівці швидкої медичної допомоги з необхідним обладнанням пішки дісталися до табору, де провели комплекс реанімаційних заходів із потерпілою. Та попри зусилля медиків, врятувати життя дівчині не вдалося – від отриманих травм вона померла на місці пригоди…