Патрульні доставили до лікарні черкащанина, якому стало зле на дамбі

10 Липня 2017 08:24

Патрульні Черкас супроводили до лікарні чоловіка, якому стало зле на дамбі. Як виявилося згодом, у нього стався внутрішній крововилив і на рахунок ішли хвилини його життя.

Подія сталася у суботу 8 липня, о 17:30, повідомляють правоохоронці. Патрульні поліцейські забезпечували безпеку дорожнього руху на дамбі, коли чергова частина повідомила про те, що поруч станції Панське люди потребують допомоги.
Водій рухався в напрямку Золотоноші та раптово йому стало погано, після чого – зупинив автомобіль. На щастя, у цей час поруч була дружина.

Вона не розгубилась і звернулася на спецлінію 102.

Коли вартові порядку прибули на місце виклику, чоловік вже лежав на задньому сидінні салону та ледве розмовляв.
Одразу стало зрозуміло, що хворий потребує негайної госпіталізації. Але дружина керувати авто не вміла, а швидка не скоро змогла б приїхати через великий потік транспорту на дамбі.

Поліцейські прийняли рішення самостійно супроводити чоловіка до лікарні.  Один патрульний взяв на себе керування транспортом містян, інший – сів до службово авто та увімкнув спецсигнали. За кілька хвилин чоловік був у Золотоніській лікарні.
Коридором до операційної він знепритомнів.

Медики повідомили, що в 43-річного черкащанина стався внутрішній крововилив і висловили подяку поліцейським за те, що взяли відповідальність швидко доставити хворого бо, за словами лікарів, на рахунку була кожна хвилина його життя.