Через заливку монолітної плити 10 серпня на мосту через Дніпро можливі затримки відкриття руху

9 Серпня 2017 19:07

Завтра, 10 серпня, на мосту через річку Дніпро на автодорозі Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань км 23+068 будівельники підрядної організації ТОВ “Шляхове будівництво “АЛЬТКОМ” продовжать заливати бетонну монолітну плиту. Через це можливі затримки з відкриттям руху автотранспорту, повідомляють у Службі автомобільних доріг у Черкаській області.

САД попереджає усіх водіїв, що рух автомобілів через міст 10 серпня буде обмежено з 9 години без виключень у зв’язку з початком технологічного процесу заливання бетонної плити. Рух транспорту через міст ввечері 10 серпня розпочнеться о 16 годині, але у зв’язку з тим, що на мосту проходитиме заливка бетонної плити на прогоні, можливі затримки з відкриттям руху автотранспорту.

Нагадаємо, що минулого тижня на мосту через річку Дніпро на автодорозі Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань км 23+068 підрядна організація ТОВ “Шляхове будівництво “Альтком”, яка виконує його поточний середній ремонт, розпочала заливати бетонну монолітну плиту на правому проїзді.

Уже забетоновано три прогони мосту, які очищено від старого бетонного покриття. 10 серпня роботи з влаштування бетонної монолітної плити на іншому прогоні мосту продовжаться. На даний час відбуваються роботи із подальшого армування та бетонування.

Також на мосту відбуваються роботи з очищення ферм мосту та його металевих конструкцій від старої фарби та іржі з метою подальшого їх захисту від корозії.
На мосту через річку Дніпро на автодорозі Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань на ділянці км 23+068 біля Черкас підрядник замінив 10 зруйнованих старих залізобетонних плит.

Начальник Служби автомобільних доріг області Владислав Демиденко зауважив, що сьогоднішні темпи робіт підрядника задовольняють, він вже вкладається у графік ремонтних робіт, який затвердили представники підрядного підприємства ТОВ “Шляхове будівництво “АЛЬТКОМ”, ОДА та САД.

На дамбі через Дніпро працівниками підрядної організації ТОВ “Трансстроймеханізація”, яка виконує її поточний середній ремонт, вже встановлено понад 1 км 770 метрів нового бар’єрного металевого оцинкованого огородження типу “Євроформат” на автодорозі від села Благодатне Золотоніського району. Нове бар’єрне огородження встановлюється на тій частині дороги, де завершено ремонтні роботи з влаштування нового дорожнього покриття.

Повністю закінчено влаштування верхнього та нижнього та шару асфальтобетонного покриття на понад 7,7 км автодороги. По завершенню ремонтних робіт буде нанесено горизонтальну розмітку на проїжджій частині та встановлено нові дорожні знаки. Повністю завершено роботи з влаштування нового дорожнього покриття на понад 4,4 км автодороги на дамбі. Наразі, ремонтні роботи на дамбі продовжуються.

Фото надані САД у Черкаській області