Стартувало голосування за проекти Громадського бюджету в Черкасах

1 Листопада 2017 12:30

Сьогодні розпочинається голосування за проекти громадського бюджету в місті Черкаси, яке триватиме з 1 по 14 листопада 2017 року! Вибрати найкращі проекти можна в електронному вигляді за посиланням, або в паперовому в 6 точках для голосування з 9.00 до 18.00:
– без вихідних: к. 100 приміщення Черкаської міської ради (вул.Б.Вишневецького, 36);
– вихідні понеділки 6 та 13 листопада: Центральна бібліотека ім.Л.Українки (вул.Хрещатик 200), бібліотека-філія №2 для дорослих (вул.Чорновола 142/а) та бібліотека-філія №7 для дорослих (вул.Пацаєва,20);
– вихідні суботи 4 та 11 листопада: Центральна міська бібліотека для дітей (бул. Шевченка, 390), бібліотека-філія №2 для дітей (вул.Сумгаїтська, 24/1).
Крім збільшення локацій для голосування особливостями цього року буде оперативне введення паперових бланків в електронну систему безпосередньо на місцях голосування.

В електронному вигляді голосування відбувається за допомогою Bank ID. В паперовому вигляді потрібно голосувати особисто шляхом заповнення бланку в вищезазначених точках маючи із собою паспорт та документ, що підтверджує належність до м. Черкаси (реєстрація, довідка з роботи, тощо).
Проголосувати можна за 4 проекти одночасно.

Цікаві проекти громадського бюджету:
Соціальна крамничка “Добро множить добро”