Черкаський інститут показав себе на “Ярмарку освіти”

14 Листопада 2017 15:00

З 9 до 11 листопада у Запоріжжі у виставковому центрі «Козак-Палац» проходив щорічний «Ярмарок освіти». Захід, що об’єднував спеціалізовані виставки «Абітурієнт» та «Освіта за кордоном», розрахований на широку аудиторію: випускників шкіл, студентів, та усіх, хто прагне вдосконалюватися та отримувати нові знання.

fire.ck.ua

Участь у ярмарку освіти в Запоріжжі для ЧІПБ стала традиційною. Від навчального закладу у виставці взяли участь заступник начальника кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт полковник с. ц. з. Віталій Словінський, доцент кафедри полковник с. ц. з. Дмитро Федоренко та курсант 35 навчального взводу Марк Желєзняк, інформують у ЧІПБ.

Під час виставки до експозиції інституту підходили хлопці та дівчата, цікавилися специфікою роботи в майбутньому після закінчення навчального закладу, а також задавали питання про наявні факультети, спеціальності та правила вступу.

Також представники інституту відвідали учнів навчально-виховного комплексу «Запорізька Січ» військово-спортивного профілю Запорізької міської ради, де старшокласникам розповіли про напрямки підготовки в ЧІПБ та перспективи роботи в майбутньому. Потім Д. Федоренко та В. Словінський для учнів та вчителів закладу провели лекцію «Пошуково рятувальні роботи під водою» та розповіли про дотримання правил пожежної безпеки у побуті та дії при виникненні пожежі у школі.