У Черкасах автогонщики змагалися на… злітних смугах аеропорту (відео)

20 Листопада 2017 09:00

Драйвові автоперегони у Черкасах. Чотири десятки автогонщиків України змагалися за трофей автомобільної федерації України з ралі на серійних автомобілях. Ганяли на злітних смугах черкаського аеропорту. Про це в сюжеті 5 каналу.

Запах паленої гуми, скрипіння гальм та ревіння двигунів – злітна смуга аеропорту перетворилися на ралійну трасу. Чотири десятки пілотів з усієї України зійшлися в автомобільному поєдинку і влаштували шоу перегонів.

Подолати всі елементи, не з’їхати з дистанції та показати найкращий час – випробування не лише для пілотів, а й для автівок.

Дмитро Пальчик, учасник змагань: “Траса дуже складна, не така складна, траса більше для таких заряджених автомобілів, у кого побільше кінських сил, дуже багато прямиків і дуже образивне покриттям. Дуже слизько”.

Приїхали змагатися як аматори, так і спортсмени світового рівня. Цей поєдинок – фінал сезону. Учасники мірялися силою та вмілістю на сімох змагальних ділянках. Не минулося і без приємних несподіванок. Пролунала тут сьогодні і пропозиція руки і серця.

Змагання тривали не лише вдень. Ганяли і вночі, учасники перегонів кажуть: через погану видимість орієнтуватися на дистанції складно, а в повороти входили майже всліпу.