У черкаському виші оголосили про благодійний марафон

28 Листопада 2017 15:00

Студентська рада Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького закликає приєднатися до Благодійного марафону, який стартує 27 листопада і триватиме до 19 грудня.

У рамках марафону:
— Збір провізії для воїнів АТО — 28.11—30.11 (Студентська рада, отець Володимир).
— Збір коштів, продуктів і речей для 503-го окремого батальйону морської піхоти та 59-ої окремої мотопіхотної бригади до Дня Святого Миколая (Козацька сотня ім. Б. Хмельницького, Студентська рада).
— Допомога з пошуком донорів для фотожурналіста з Кривого Рогу Дніпропетровської області Андрія Трубіцина (Студентська рада).
— Доброчинна акція (донорство) до Дня обіймів «Червоне — то любов» — 04.12 (Студентська рада).
— Благодійний показ фільму до Дня Збройних Сил України. Українське кіно на військову тематику — 05.12 (Студентська рада).
— Збір канцтоварів, літератури історичної, патріотичної та виховної тематики, цукерок для учнів Лисичанської школи (Студентська рада).
— Вистави для діток, хворих на ВІЛ (Студентська рада).
— Збір коштів на засоби гігієни (памперси) для маленьких вихованців Будинку дитини (ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва, Студентська рада).
— День Святого Миколая у Центрі дитячої онкології та гематології Черкаського обласного онкодиспансеру (Благодійний фонд ЧНУ під керівництвом Жанни Дробот, ННІ економіки і права, Студентська рада).

Усі небайдужі,  які хочуть долучитися до цих доброчинних акцій, можуть звертатися до координатора благодійного сектору Студентської ради ЧНУ Аліни Козлової (тел.: 063 615 8490), інформують у ЧНУ.