Медична реформа в Черкасах: де можна буде знайти інформацію про сімейних лікарів?

12 Грудня 2017 12:19

Директор департаменту охорони здоров’я Черкаської міської ради Олег Стадник у своєму фейсбуку продовжує цикл публікацій про реформування системи охорони здоров’я в місті. Наступна з них – про те, де містянам шукати інформацію про сімейних лікарів:

“Департамент відреагував на підвищенний попит на інформацію про сімейних лікарів. Ми систематизували та узагальнили відомості про фахівців у сімейній медицині та педіатрії. Найближчим часом на офіційному сайті Черкаської міськради чекайте і читайте – візуальний ряд лікарів із місцем роботи, даними про заклади, де працюють, інститути , які закінчили, стаж роботи, фахова категорія, номер кабінету та номер телефону.

Окрім того, проект декларації МОЗу, який будуть заповнювати пацієнти і лікар. Будь-ласка, без лишнього шухеру, як кажуть в Одесі. Нагадую, що офіційна компанія подання декларацій стартує із 1 квітня 2018 року.Для найбільш нетерплячих- інформація вже є на сайті http://medstatcher.at.ua. Це сайт міського центру здоров’я та офіційний сайт департаменту. Там же знайдете і багато порад лікаря – як вберегти себе від травм взимку, рівень захворюванності на кір, знакові дати і події , пов’язані із охороною здоров”я та профілактикою”.

Попередня публікація про те, як і коли черкасцям можна буде заключати угоду з сімейним лікарем – за посиланням.