Чим можуть пишатися в Черкасах?

2 Січня 2018 18:33

Он-лайн запис до лікаря в державних лікувальних закладах Черкас може стати приводом для гордощів для усіх містян, вважають укладачі переліку досягнень українських міст у 2017 році видання “Фокус”. Із початку літа в місті працює перша в Україні система онлайн-запису в усі комунальні заклади первинної медико-санітарної допомоги.

 

“Наш досвід дійсно унікальний. Тому що в окремих комерційних медзакладах України таку систему вже пробували, але ми перші зв’язали всі міські поліклініки – комунальні установи – на одному ресурсі і дали можливість городянам спокійно, комфортно, без черг і спеціального відвідування поліклініки записуватися до лікаря” , – хвалиться Олег Стадник, директор місцевого департаменту охорони здоров’я та медичних послуг.

На створення цього сервісу з міського бюджету виділили 600 тис. грн. Аби зареєструватися, пацієнту необхідно вибрати потрібну поліклініку, свого лікаря зі списку і визначитися з часом візиту. Щоб зайти в систему, обов’язково потрібно бути зареєстрованим в лікувальних закладах Черкас.