У Черкасах під кригу провалилося двоє хлопців, один – загинув

15 Січня 2018 16:44

Сьогодні під час прогулянки Дніпром у Черкасах під кригу провалилися двоє молодих людей, інформують в обласному управлінні ДСНС України.

О 14:06 до оперативно-координаційного центру Управління надійшла інформація про двох хлопців, що провалилися під кригу на річці Дніпро, в районі розважально-оздоровчого комплексу “Бочка”. Подія сталася за 150 метрів від берега.

ck.dsns.gov.ua

За словами випадкових свідків, двоє молодих людей ішли по Дніпру вздовж берега, коли крига не витримала і вони обоє опинилися у воді. Рибалки, які були неподалік від місця події, по телефону “101” повідомили рятувальників, та водночас прийшли на допомогу потерпілим.

За викликом на місце події було направлено рятувальників 2-ї державної пожежно-рятувальної частини, водолазів з аварійно-рятувального загону спецпризначення, а також водолазів Черкаської міської комунальної аварійно-рятувальної служби.

Та ще до появи на місці події співробітників ДСНС, рибалкам, які поповзом дісталися ополонки, за допомогою гілок вдалось врятувати 17-річного хлопця. Його 16-річного товариша, який зник під водою врятувати не вдалося.

Тіло загиблого через сорок хвилин пошуків було піднято на поверхню рятувальниками 2-ї державної пожежно-рятувальної частини та співробітниками міської комунальної аварійно-рятувальної служби.