Три пожежі сталося за добу через коротке замкнення

1 Лютого 2018 11:39

Упродовж останньої доби на Черкащині ліквідовано три пожежі, що сталися через коротке замкнення електромережі, повідомляють рятувальники.

Зокрема, в середу 31 січня о 3 годині ночі в Корсуні загорілося в металевому торговому павільйоні на вулиці Стуса. Ще до прибуття на місце події пожежно-рятувального підрозділу, вогонь встиг поширитися на перекриття будівлі. Займання ліквідував черговий караул 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини. В результаті пожежі, вогнем знищено перекриття торгового павільйону на площі 8 метрів квадратних та пошкоджено товар усередині крамниці.

ck.dsns.gov.ua

За аналогічних обставин виникли ще дві пожежі – в покинутій будівлі в місті Умань на 549 кілометрі автошляху Стрий-Кропивницький-Знам’янка та в надвірній споруді на території приватного домоволодіння в селі Тубільці Черкаського району.

В обох випадках загорання ліквідували та запобігли поширенню вогню на інші будівлі пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС та вогнеборці місцевих пожежних команд із сіл Мошни та Яснозір‘я, які оперативно прибули до місця подій.