Студента, який зник у Золотоноші в листопаді, знайшли рибалки в річці

20 Березня 2018 22:05

Страшна знахідка в Золотоноші – тіло хлопця, який зник кілька місяців тому, виявили випадкові рибалки, повідомляє видання zolotonosha.ck.ua.

За повідомленням Золотоніського відділу поліції, сьогодні близько 11-ї години у річці Золотоношка, поблизу майбутнього парку “Надія”, місцеві рибалки знайшли труп чоловічої статі. На місце події було направлено слідчо-оперативну групу. Під час зовнішнього огляду тіла насильницької смерті не виявлено, його направлено на розтин до Золотоніського бюро судово-медичних експертиз.

У ході впізнання загиблого ним виявився зниклий 19 листопада минулого року 17-річний студент 3 курсу технікуму ветеринарної медицини, котрий покинув місце свого тимчасового проживання і пішов святкувати День студента до нічного клубу “Фараон” та до цього часу не повернувся.
Протягом тривалого періоду працівники відділу поліції комплексно, за участю майже всього особового складу, проводили оперативно-розшукові заходи із встановлення місця перебування зниклого, зокрема, прочісування території, допити свідків та ін. Однак до сьогоднішнього дня його місце перебування було не відоме.

Що стало причиною загибелі хлопця – слідство встановить після розтину, який буде проведено найближчим часом. Наразі слідчим відділом Золотоніського відділу поліції триває досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 КК України.