Черкащанин створив обкладинку альбома Елтона Джона (фото)

31 Березня 2018 17:09

Наступного тижня, 6 квітня, відомий британський музикант Елтон Джон випустить компіляцію під назвою “Revamp & Restoration”. Це два диски із записами каверів пісень сера Джона у виконанні різних знаменитостей. Серед гостей Сем Сміт, репер Logic, The Killers, Ед Ширан, Леді Гага, Coldplay, Pink і багато інших. Реліз приурочено до прощального туру музиканта, який триватиме три роки.

Цікаво, що обкладинку до “Revamp” створив художник із України Василь Колотуша, пише karabas.live. Василю 27 років і він живе в Черкасах. Обкладинка виконана в жанрі “Неон”, що в ньому автор працює з 2014 року.

Василь Колотуша розповів виданню Don’t Fake Take, що на нього вийшли зі Studio Fury – лондонської студії дизайну, яка співпрацює з Universal Music. Саме на цьому лейблі випускається Елтон Джон. Черкащанину запропонували проілюструвати обкладинку. Всього було створено сім картинок. Одну з них можна побачити вище. Решту шість – тільки коли придбаєте власне реліз, бо вони знаходяться всередині.

The cover for @eltonjohn’s new album #eltonREVAMP was recently designed by H+ artist @kolotooosha and it’s ✨ELECTRIC✨ Thanks to our friends at @universalrecords

Posted by H+ Creative on Thursday, 15 March 2018

За словами Колотуші, ідея, яку він втілював, належить студії й клієнту. У менеджменту було чітке бачення того, що вони хочуть побачити в підсумку, тому все пройшло без проблем. Він зазначив, що роботу йому запропонували через те, що він зробив багато портретів в такому жанрі.

“Альбом є новим баченням пісень Елтона Джона через призму виконання молодими артистами, і студія хотіла отримати revamped-відчуття альбому, тому вони вирішили, що портрет у неоні найкраще впишеться в концепію”, – розповів Василь.

Інші роботи автора:

crowd at concert