Аматорка з Києва перемогла в конкурсі відео про Канів

25 Квітня 2018 15:19

Kaniv.net

У Каневі визначили переможця концепції відеоролика про місто. Ним стала аматорка з Києва О. Бондаренко, повідомляють у Канівській міській раді.  Робота з початковою назвою “Велоподорож у Канів” як концепція, що найбільше відповідає заявленим вимогам, перемогла за результатами роботи конкурсної комісії з мінімальним відривом.

“У своїй концепції автор очима молодої подорожуючої пари передає красу, пізнає таємницю та піддається магії мудрого, але не старого Канева. Весь сюжет переплетений лінією кохання, краси та молодої енергії…”, – розповідають в міській раді.

Загалом на конкурс концепцій надійшло чотири пропозиції:

– “Проморолик про місто Канів”;

– “Канів. Чотири сезони”;

– “Канів. Місто у серці”;

– “Вело-подорож у Канів”.

До конкурсної комісії увійшли професійні режисери, сценаристи, кінокритики з Києва та Львова.

“Серед конкурсантів були як професіонали, так і аматори. Ми щиро вдячні всім за розроблені концепції проморолику, – відзначають члени конкурсної комісії. – Кожен описав у своїй роботі своє бачення презентаційного проморолику  Канева. Деякі роботи містили високопрофесійні технічні деталі та перелік необхідних умов для створення достойного продукту. В інших, на жаль, не був розроблений  сценарний план, що не дало можливості  членам конкурсної комісії зрозуміти сюжетну лінію роботи і порушувало умови конкурсу”.