Удома в 20-річного смілянина, який в центрі міста кинув гранату, виявили ще й пістолет

22 Травня 2018 18:11

Близько першої години ночі до Смілянського відділу поліції надійшло повідомлення, що на одній із центральних вулиць Сміли стався вибух.

З’ясувалося, що біля автомобіля місцевого жителя вибухнула граната. В результаті детонації вибухового пристрою було пошкоджено задню частину автомобіля. Ніхто не постраждав.

У поліції повідомляють, що особу, причетну до інциденту, встановили того ж дня. Це 20-річний місцевий житель, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Його затримали поліцейські особливого призначення спільного з оперативниками Смілянського відділу  поліції. Під час санкціонованого обшуку у його домоволодінні правоохоронці виявили та вилучили пістолет,  на який були відсутні дозвільні документи.

Вилучені речові докази направлено на дослідження. Чоловікові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.