У Черкасах відбувся випуск фахівців Служби порятунку (фото, відео)

9 Червня 2018 20:17

Сьогодні в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбувся випуск фахівців Служби порятунку. Як розповіли у навчальному закладі, традиційно урочисте вручення дипломів відбулося на плацу навчального закладу, який зібрав випускників, їх рідних, співробітників, представників громадськості та почесних гостей.


Настоятель Храму інституту протоієрей В’ячеслав провів церемонію освячення випускників.

Хвилюючим моментом для усіх став перший офіцерський вальс. Також присутні на урочистостях переглянули показові виступи майбутніх вогнеборців-рятівників, а творчі дарунки представників художньої самодіяльності зворушили усіх глядачів.

Вітаючи молодих фахівців в. о. начальника інституту Олександр Тищенко побажав їм “через усе життя з честю і гідністю пронести високе звання випускника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля, прикладом власного життя та професійними здобутками зміцнювати авторитет Державної служби України з надзвичайних ситуацій”.

Потім випускники пройшли урочистим маршем по плацу інституту, підкидаючи у небо монети “на щастя”, та сфотографувалися на згадку.