“Подвійні стандарти прокуратури”, – Бондаренко із відпустки підтримав Волошина

27 Червня 2018 15:55

Подвійними стандартами з боку прокуратури назвав міський голова Черкас Анатолій Бондаренко події навколо його заступника Ігоря Волошина.

Нагадаємо, сьогодні рішенням Апеляційного суду Волошина відсторонили від посади. Заступник міського голови Черкас фігурує у справі про розтрату 3 млн.бюджетних коштів, порушено кримінальну справу за ст. ч. 5 ст. 191 ККУ. Йдеться про спортивне обладнання, яке, за інформацією прокуратури, не було поставлено в одну зі шкіл м.Черкаси.

Ігор Волошин

“…весь спортивний інвентар, який фігурує у справі, є в наявності. Вважаю це черговим політичним переслідуванням із боку правоохоронців, оскільки Волошин є членом ВО “Батьківщина”, – написав Анатолій Бондаренко у своєму фейсбуку. – Дивно, але чомусь прокуратура не спішить проявляти таку свою принципіальність під час розслідування справи із махінаціями майна Черкаського асфальтобетонного заводу і докладає всіх зусиль, аби відмінити тендер на поточний ремонт доріг в Черкасах. На очах громади відбуваються подвійні стандарти зі сторони прокуратури”.