У ЧІПБ розповіли про перспективи співпраці з корейцями

16 Липня 2018 18:02

Сьогодні в Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України з Республіки Корея завітали Президент компанії SAFEUS DRONE Кварк Вонг Ши, Директор українського представництва компанії SAFEUS DRONE Шин Мо Се разом із делегацією Льотної академії Національного авіаційного університету.

fire.ck.ua

Гостей ознайомили з навчальним закладом, де продемонструвалb? як максимально ефективно використовується та розвивається матеріально-технічна база ЧІПБ, що є необхідною складовою якісної підготовки майбутніх фахівців Служби порятунку.
Відбулися оглядова екскурсія навчальними аудиторіями й лабораторіями, в Народному музеї інституту розповіли про історію становлення, розвиток ЧІПБ та героїчний подвиг наших випускників, Героїв Чорнобиля Володимира Правика та Віктора Кібенка й усіх вогнеборців – учасників ліквідації масштабної аварії на ЧАЕС та її наслідків, чиї імені викарбувано на Монументі Героям Чорнобиля.

fire.ck.ua


Курсанти інституту на смузі психологічної підготовки продемонстрували елементи аварійно-рятувальних робіт і пожежогасіння, кінологічний розрахунок – пошук людини, а на спортивному комплексі – високий рівень фізичної підготовки та вміння у пожежно-прикладному спорті.

Під час зустрічі в. о. начальника ЧІПБ Олександр Тищенко наголосив на тому, що розвиток двосторонніх і багатосторонніх міжнародних зв’язків, освітніх та наукових проектів, є одним із пріоритетних завдань інституту.

Про перспективу розвитку подальшої співпраці заявили представники всіх сторін.