Черкаська поліція просить у свідків трагічної ДТП на Чорновола допомоги

24 Липня 2018 19:24

Правоохоронці просять свідків сьогоднішньої страшної ДТП по вул. Чорновола-Чайковського, в якій загинули мама з 4-річним сином, розповісти про подробиці трагедії. Справа в тім, що водія “БМВ”, який спричинив аварію, виявити не вдалося. Його пасажир був із явними ознаками сп’яніння. Авто має харківську реєстрацію, його водій раніше вже тікав з місця ДТП, машина перебувала в розшуку.

“О 17.20 надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Чорновола і Чайковського сталася ДТП із постраждалими. За попередньою інформацією, водій автомобіля “БМВ” в’їхав у “Фіат”, який від удару відкинуло на жінку з дитиною. Вони в цей час переходили дорогу по пішохідному переходу, – розповіла прес-офіцер Управління патрульної поліції в Черкаській області Зоя Вовк. – Жінка 1990 року народження, хлопчик – 2014-ого. Від отриманих травм вони померли”.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу, яка займається цією справою.

Як зазначила Зоя Вовк, поліція змушена просити черкащан, які бачили трагедію на власні очі чи мають інформацію про це, звернутися на лінію “102” або до прес-центрів Головного управління Нацполіції в Черкаській області, патрульної поліції в Черкаській області.

“Як виглядає водій, у що він був одягнений, чи тікав він із місця події – ми точно не знаємо, бо свідчення очевидців різняться. Тому й просимо черкащан, аби ті, хто бачив, як сталася трагедія, звернулися до правоохоронних органів і розповіли деталі”, – сказала Зоя Вовк.