У Черкасах перевіряють маршрутки і перевізників (відео)

24 Липня 2018 15:02

Відсьогодні у Черкасах почали перевіряти перевізників та маршрутки. Патрульна поліція разом із представниками відділу державного контролю транспорту перевірили технічний стан транспортних засобів, регулярність виходу автобусів на рейс, відхилення від графіку руху, наявність аптечок та вогнегасників.

фото надано Управлінням патрульної поліції в Черкаській області

Такі рейди під умовною назвою “Перевізник” запровадили після аварії, яка сталася на Житомирщині, внаслідок якої 10 осіб загинули, 9 були поранені. По всій державі працюють спільні мобільні групи за участі працівників відділів безпеки дорожнього руху патрульної поліції та територіальних підрозділів Укртрансбезпеки працюють над виявленням та документуванням порушень у сфері пасажирських перевезень.

Відсьогодні у Черкасах почали перевіряти перевізників та маршрутки

Відсьогодні у Черкасах почали перевіряти перевізників та маршрутки. Патрульна поліція разом із представниками відділу державного контролю транспорту перевірили технічний стан транспортних засобів, регулярність виходу автобусів на рейс, відхилення від графіку руху, наявність аптечок та вогнегасників. Такі рейди запровадили після аварії, яка сталася на Житомирщині, внаслідок якої 10 осіб загинули, 9 були поранені.

Posted by Телеканал Рось on Tuesday, 24 July 2018