Як відзначатимуть у Черкасах День Незалежності України? (заходи)

20 Серпня 2018 20:00

Цьогоріч Україна відзначатиме 27-му річницю незалежності. З цієї нагоди на Черкащині відбудеться безліч флешмобів, виставок, майстер-класів, кінопоказів та дводенний Черкаський спортивний фестиваль.

22 серпня до Дня Незалежності України у Черкаській обласній філармонії відбудеться святковий концерт Академічного малого симфонічного оркестру.

Обласні заходи пройдуть 23 серпня о 09.30 на Соборній площі Черкас. Тут відбудеться урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та заходи з відзначення 27-ї річниці незалежності України. До участі будуть запрошені учасники АТО, борці за незалежність України, родини загиблих в АТО воїнів, родини Героїв Небесної Сотні, волонтери й представники місцевої інтелектуальної еліти. Також, у рамках заходу до Дня незалежності на Соборній площі відбудеться флешмоб за участю дитячих колективів.

24 серпня у парку «Перемога» «Обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи» організовує фольклорне дійство «Ми – українського роду пагіння молоде» у рамках проведення обласного фольклорного свята «З глибин народних».

23-24 серпня на Центральному стадіоні міста Черкаси, пляжі «Казбетський» та у Долині троянд відбудеться Черкаський спортивний фестиваль.

До Дня Незалежності в області проведуть 73 майстер-класи, 567 виставок книжкових та художніх робіт, 57 виставок-екскурс та кінопокази

Водночас у період з 22 до 26 серпня весь особовий склад поліції області буде переведено на посилений варіант несення служби. Для забезпечення публічної безпеки і порядку залучатиметься близько 300 поліцейських.