Загорілася вантажівка з кондиціонерами (відео)

31 Серпня 2018 19:00

На трасі Київ-Одеса неподалік села Ладиженка Уманського району ліквідовано пожежу вантажного автомобіля, повідомляють рятувальники. Подія сталася в четвер 30 серпня о 20:58 на 228 км автодороги «Київ-Одеса», поруч із заправкою під час руху сталося загорання причепа вантажного автомобіля «Сканія».

Водій, який помітив дим, не став зупинятися поряд із заправкою а протягнув трохи далі і зупинившись на узбіччі зателефонував за номером «101» до Служби порятунку.

На трасі Київ-Одеса неподалік села Ладиженка Уманського району ліквідовано пожежу вантажного автомобіля.30 серпня о 20:58 на 228 км автодороги «Київ-Одеса», поруч із заправкою під час руху сталося загорання причепа вантажного автомобіля «Сканія».Водій, який помітив дим, не став зупинятися поряд із заправкою а протягнув трохи далі і зупинившись на узбіччі зателефонував за номером «101» до Служби порятунку. Ще до прибуття першого пожежного розрахунку, чергового караулу місцевої пожежної команди із села Ладиженка, чоловік встиг відчепити причеп і без особливого успіху використати кілька вогнегасників. Загорання причепа в якому знаходилась партія кондиціонерів вдалось ліквідувати лише коли на місце події прибув черговий караул з Уманської пожежно-рятувальної частини.Загалом у боротьбі із вогнем взяли участь 9 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежної техніки.У результаті пожежі вогнем знищено причіп. За попередніми даними причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки автомобіля.

Posted by Konstantin Protsenko on Friday, 31 August 2018

Ще до прибуття першого пожежного розрахунку, чергового караулу місцевої пожежної команди із села Ладиженка, чоловік встиг відчепити причеп і без особливого успіху використати кілька вогнегасників.

Загорання причепа з партією кондиціонерів вдалось ліквідувати лише коли на місце події прибув черговий караул з Уманської пожежно-рятувальної частини.Загалом у боротьбі із вогнем взяли участь 9 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежної техніки.

У результаті пожежі вогнем знищено причіп. За попередніми даними причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки автомобіля.