“Парламент воюючої країни” додав ще кілька мільйонів на збільшення чисельності ЦВК

18 Вересня 2018 17:00

“Парламент воюючої країни” додав ще кілька мільйонів наших на збільшення чисельності ЦВК! Тут провладні депутати святкують “чергову перемогу” :
склад ЦВК тепер матиме 17, а не 15 осіб. Між іншим, у пояснювальній записці до Законопроекту Парубія читаємо, що збільшення видатків на це не потрібно. Тобто, або це брехня або 2 члени ЦВК та їхні помічники будуть працювати на громадських засадах”, – пише у своєму фейсбуку громадський діяч, лідер Громадського руху “Рідна країна” Микола Томенко.

Микола Томенко нагадує, що нині члени ЦВК отримають зарплатню за рік у сумі 500-600 тисяч гривен. Окрім того, законодавчо передбачена оплата державою їх помічників, оздоровлення та можливість забезпечення житлом у разі потреби.

“Отож, бездіяльність і політичні торги за ЦВК коштуватимуть для народу ще кілька мільйонів гривень. Одним словом, “чергова перемога” за наші гроші!”, – резюмує політик.

За інформацією Миколи збільшення членів ЦВК з 15 до 17 членів проголосували 236 депутатів: 115 – БПП, 64 – Народний фронт, 16 -Радикальна партія та депутати з команд колишньої партії регіонів та Черновецького з “Відродження” і “Волі народу”.