Діти зі Шполи навчалися у Британії

3 Жовтня 2018 21:25

Нещодавно група учнів Шполянської громади разом з керівником, учителем англійської мови місцевої гімназії, Кравченко Тамарою повернулися із Великобританії. Протягом трьох тижнів Колісник Богдан, Курінний Ілля, Нечай Альбіна, Пасєка Анна та Шовковий Олександра, на запрошення Британського освітнього комплексу “East-West Bridge Centre”,  навчались відповідно до міжнародного формату.

Діти із захопленням вивчали новий мовний рівень, виконували різноманітні завдання та готували власні креативні проекти. Безумовно, щоденне спілкування з носіями мови допомогло подолати комунікативний бар’єр та повірити у власні сили й можливості, інформують у Шполянській ОТГ.

Багато нових і незабутніх вражень отримали діти від відвідування Букінгемського палацу та другої резиденції королеви Єлизавети ІІ у Віндзорі,  музеї Лондона . Учні  дізнались багато цікавих фактів із життя королівської сім’ї, історії Лондона і Великобританії та про визначні місця Туманного Альбіону.

Школярі отримали не тільки інформацію про історичний та культурний спадок Великобританії, а й стали самостійнішими, розвинули навички спілкування з іноземними однолітками та дорослими.