Черкаські студенти розпочали стажування в польському університеті

12 Жовтня 2018 18:15

30 студентів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького розпочали семестрове навчання в Природничо-гуманітарному університеті імені Яна Длугоша (Польща, Ченстохова). Це студенти  ННІ іноземних мов, ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва, ННІ історії та філософії.

Із цієї нагоди у Польщі побувала делегація на чолі з ректором Олександром Черевком. Польські колеги запевнили, що бачать майбутні успіхи у співробітництві з ЧНУ, поінформували в університеті.

cdu.edu.ua

“Партнерські стосунки між нашими навчальними закладами налагоджено ще в 2016 році, — зазначив ректор ЧНУ Олександр Черевко. — Щороку проходять викладацькі та студентські обміни, стажування, спільні дослідження, конференції тощо. Торік в Університеті імені Яна Длугоша стажувалися 50 наших студентів, які опановують історичні, мистецькі спеціальності та спеціальності, пов’язані з соціальною роботою й іноземною філологією. Для нас важливо, що європейський державний заклад вищої освіти приймає на повноцінне навчання наших студентів. Переконаний, що набуті знання й компетенції будуть їм корисними в професійній діяльності”.