Черкаський виш відсвяткував 98-річчя

15 Жовтня 2018 18:55

У переддень трьох великих для українців свят — Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Українського козацтва та Дня захисника України — Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького відзначив своє 98-річчя. Музичні дарунки, посвята у студенти та вшанування борців за волю України — таким запам’ятає цей день університетська громада.

cdu.edu.ua

“Черкаський національний університет — це передовсім люди. Тож дякую тим, хто впродовж усіх цих років по цеглинці будував історію нашого національного, і тих, хто сьогодні є його обличчям, хто збагачує його своїми досягненнями і здобутками. Дякую студентам за їхній вибір, студентській раді за активну участь в університетському житті. Дякую профспілці, працівникам адміністративно-господарських служб”, – сказав у своєму виступі ректор ЧНУ Олександр Черевко.

За словами ректора, нині студентів навчають 75 докторів наук, професорів, 324 кандидати наук, доценти. Вони використовують увесь свій досвід та інтелектуальний потенціал, щоб підготувати кваліфікованих фахівців.

Особливим свято Дня університету стало для першокурсників. Саме в цей день їх урочисто прийняли в університетську родину. А вони продемонстрували всім свої таланти у креативних флешмобах, повідомляють у ЧНУ.