Черкаські атлети з медалями повертаються з ІІІ Юнацьких Олімпійських ігор

19 Жовтня 2018 07:15

В аргентинському Буенос-Айресі завершилися ІІІ літні Юнацькі Олімпійські ігри. Спортсмени національної збірної принесли Україні низку нагород. Три медалі юнацької Олімпіади вибороли представники Черкащини.

facebook.com/NOKCherkasy

Черкаський гімнаст Назар Чепурний виборов дві медалі змагань. Він став «золотим» чемпіоном Юнацьких Олімпійських ігор з мультидисциплін гімнастики у складі команди «Тім Сімона Байлз» та здобув «срібло» в опорному стрибку. Також черкащанин достойно виступив і на інших змаганнях юнацької Олімпіади: виборов четверте місце на вільних вправах, четверте місце на паралельних брусах, шосте місце з гімнастичного багатоборства. Тренер спортсмена – Ірина Надюк.

Веслувальник із Черкас Іван Тищенко у змаганнях з академічного веслування серед юнаків на ІІІ Юнацьких Олімпійських Іграх-2018 здобув «золоту» медаль. Його тренер – Михайло Гуленко.

Представниця легкої атлетики із Корсунь-Шевченківського Анастасія Деркач на змаганнях зі штовхання ядра посіла десяте місце. Тренер спортсменки – Сергій Лисенко.

Юні спортсмени повертаються в Україну в понеділок 22 жовтня. Зустріч олімпійців відбудеться о 7.50 ранку в терміналі «Д» аеропорту «Бориспіль», інформують у відділенні НОК України у Черкаській області.