Патрульні затримали луганчанина, який вкрав ноутбук у кафе в Черкасах (відео)

8 Листопада 2018 16:14

Зловмисника, який 6 листопада викрав ноутбук із кафе в центрі Черкас, затримали патрульні поліцейські. Слідчі доводять причетність чоловіка до крадіжки, повідомляють в управлінні патрульної поліції.

Установлено, що 24-річний луганчанин приїхав із Одеси, щоб погуляти Черкасами і навідати товариша. Витративши кошти на відпочинок, він мав намір “заробити” собі на дорогу додому крадіжкою й цілеспрямовано поцупив залишену без нагляду техніку та зник у невідомому напрямку.

У Черкасах патрульні затримали крадія комп’ютерної техніки

Патрульні затримали “кмітливого” туриста, який викрав ноутбук у черкаському кафеЗловмисника, який 6 листопада викрав ноутбук із приміщення кафе в центрі Черкас, затримали патрульні поліцейські. Слідчі доводять причетність чоловіка до крадіжки.Встановлено, що 24-річний луганчанин, приїхав із Одеси аби погуляти Черкасами і навідати товариша. Витративши кошти на відпочинок, він мав намір “заробити” собі на дорогу додому крадіжкою й цілеспрямовано поцупив залишену без нагляду техніку та зник у невідомому напрямку. Після того, коли відео з камер спостереження кафетерію “розлетілося” соціальними мережами, наступного дня ймовірного підозрюваного впізнали у клубі для боулінгу. Черкащани одразу викликали патруль. Однак, певно щось запідозривши, хлопець швидко вийшов із закладу і пішов в напрямку вулиці Героїв Дніпра. За ним прослідував громадянин, який телефонував на спецлінію 102.Так, спільними діями із небайдужим черкащанином, молодика, який напередодні вчинив правопорушення було затримано. Тоді затриманого доставили до міського відділення поліції для з'ясування всіх обставин справи. У скоєному злочині парубок зізнався.

Posted by Патрульна поліція Черкаської області on Thursday, 8 November 2018

Після того, коли відео з камер спостереження кафе “розлетілося” соціальними мережами, наступного дня ймовірного підозрюваного впізнали у клубі для боулінгу. Черкащани одразу викликали патруль.

Однак, певно, щось запідозривши, хлопець швидко вийшов із закладу і пішов в напрямку вулиці Героїв Дніпра. За ним прослідував громадянин, який телефонував на спецлінію 102.

Так, спільними діями із небайдужим черкащанином, злочинця було затримано. Тоді затриманого доставили до міського відділення поліції для з’ясування всіх обставин справи. У скоєному злочині парубок зізнався.