Через снігопад і ожеледицю на Черкащині застрягло понад два десятки авто

1 Грудня 2018 14:47

Ускладення погодних умов із снігопадами та ожеледдю призвело до того, що станом на 6 ранку 1 грудня на автодорогах Черкаської області зупинилися і не могли продовжити рух 21 автомобіль.

ck.dsns.gov.ua

Як поідомляють в управлінні ДСНС у Черкаській області, найбільш складна ситуація склалася на дорогах в Уманському районі. Тут уночі коло села Доброводи через ускладнення дорожного руху зупинилися – 18 вантажних автомобілів. А біля села Гереженівка у затор потрапили 5 вантажних автомобілів. Непростий стан склався і біля Звенигородки, де не могли продовжити рух 6 вантажних автомобілів.

Ускладнення руху також зафіксоване у Корсунь-Шевченківському районі, де в районі села Кошмак зупинився один вантажний автомобіль, у Городищенському районі поряд із селом Орловець у затор потрапили 2 вантажних автомобіля.
Проблеми на автодорогах зафіксовані також коло села Пляківка в Кам’янському районі де зупинилася вантажівка.

ck.dsns.gov.ua

Заходами що вживаються аварійними та оперативними службами на 10 годину ранку вдалось значно зменшити кількість автомобілів, що знаходилися у заторах, повідомляють рятувальники. Зокрема ліквідовано затор у Городищенському, Корсунь-Шевченківському, Кам’янському районах, а також у місті Сміла та коло села Доброводи на Уманщині.

Станом на 13:30, ускладнення руху на автошляхах ліквідовані.

Для надання допомоги автомобілістам в усіх районах області підготовлені пункти обігріву.

Загалом в управлінні ДСНС у цілодобовому режимі продовжує працювати спеціальний штаб, який у тісній взаємодії із місцевими органами влади, іншими оперативними службами області здійснює моніторінг оперативної ситуації.