У Черкасах домовилися співпрацювати рятувальники, прикордонники і авіатори (відео)

21 Лютого 2019 17:51

У Черкаському інституті пожежної безпеки ім.Героїв Чорнобилю підписали установчий договір про створення регіонального навчально-наукового комплексу “Інтегрум”.

Партнерами ЧІПБ у цьому стали Льотна академія Національного авіаційного університету та Головний центр підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота.

fire.ck.ua

Під час підписання Договору були присутні й представники з Республіки Кореї: директор SafeusDrone Inc Канг Йонг-Су, генеральний директор unmanned mobiliy vehicle test and challenge foundation (установа, яка займається організацією тестування проектів, пов’язаних із безпілотними літальними апаратами) Лі Ву Йонг, генеральний директор представництва компанії SafeusDrone в Україні Шин Мо Се.

Як розповіли у ЧІПБ, ННК “Інтегрум” реалізовуватиме міждисциплінарну інтеграцію освітньої, наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності сторін, які підписали Угоду, за напрямками «безпілотна авіація», «пошук і порятунок людей в умовах надзвичайних ситуацій» і «інформаційні технології та кібербезпека».

Наукові й науково-педагогічні працівники ЧІПБ будуть задіяні у розробці окремих модулів до безпілотних літальних апаратів, які в подальшому використовуватимуться фахівцями Служби Порятунку.

«Інтегрум»

«Інтегрум»

Posted by ЧІПБ імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України on Thursday, 21 February 2019