У Черкасах вийшла ексклюзивна серія листівок у поміч безпритульним тваринам

1 Березня 2019 09:38

До Всесвітнього дня котів 1 березня у Черкасах створили ексклюзивні листівки. Крім  порції мімішності вони мають ще й шляхетну місію – кошти від їх продажу підуть на лікування, харчування та пошук дому для безпритульних пухнастиків.

Такий благодійний проект реалізувався завдяки спільній участі обласного БФ “Життя”, Черкаського державного технологічного університету та Громадської спілки “Черкаський IT-кластер”.

“Котячі” листівки як ексклюзивні сувеніри-подарунки для близьких людей усього за 15 гривень можна придбати у книгарні “Буквиця”(ТРЦ “Хрещатик-сіті”) та у зоомагазині “Леопольд” (Грушевського, 73).

“Ми сподіваємось, що вони не лише порадують когось, як приємний і оригінальний подарунок – але й допоможуть знайти дім багатьом бездомним тваринам. Чи не щодня отримуємо свідчення того, як колишні вуличні котики і собаки стають джерелом найбільшої любові і навіть гордості своїх власників – під впливом любові і турботи перетворюючись на справжніх красунчиків, – переконана президент благодійного фонду «Життя» Оксана Савіцька. – Ми покладаємо велику надію на те, що черкащанам сподобаються ці справді унікальні листівки – і вже запланували випуск серії нових “котиків” – космічних та у стилі “ретро”, для яких уже шукаємо спонсорів”.

Листівки малювали студентки кафедри дизайну ЧДТУ Ольга Заяць та Валерія Столяренко. Якщо любиш котиків – то малювати їх у радість, переконані дівчата.

“Допомогти врятувати не одне життя через листівки, сповнені позитиву – ми залюбки підтримали таку ідею. Наші студенти кафедри дизайну працювали не просто із ентузіазмом, а із захопленням, створивши не одну, а відразу кілька серій листівок, – розповів ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор. – Згадую, як торік наші студентки знайшли у середмісті заклеєну скотчем коробку із кошенятами, що стояла просто на пекучому сонці, врятували їх всіх і знайшли кожному дім. І коли ми бачимо такі факти, коли дізнаємося, що наші студенти проводять власні благодійні акції, включаються у допомогу і людям, і тваринам, ми розуміємо, що виховуємо не лише розумних, але й дуже добрих і відповідальних людей”.

Для довідки:
Черкаський обласний благодійний фонд «Життя» опікується безпритульними тваринами і є офіційним співвиконавцем «Програми регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами у Черкаській області на 2016-20 рр.». Від початку дії програми, фонд допоміг у вакцинації проти сказу та стерилізації біля 1050 безпритульних тварин. Протягом року, волонтерам фонду вдається забрати із вулиць, пролікувати, вакцинувати та знайти новий дім понад 200 безпритульним тваринам у різних куточках області.
Для всіх, хто може допомогти порятувати бодай одне маленьке життя: Номер карти для Приват 5168 7427 1670 8015, Для переказу коштів на рахунок благодійного фонду – № 26008051529997 в ПАТ КБ Приватбанк, ЕДРПОУ 41742647, МФО 354347 (призначення – «благодійна допомога»)