Польські побратими подарували Каневу дитячий майданчик

6 Березня 2019 11:00

Для сквера, що розташований у Каневі по вулиці Енергетиків, друзі із польського міста-партнера Члухів передали дитячий майданчик.

kaniv-rada.gov.ua

Як розповіли у Канівській міській раді, у червні та вересні 2018 року в рамках реалізації проекту “Сквер міст-побратимів”  від побратимів із Члухова було передано шість лавок. А нещодавно особисто бургомістр польського міста Річард Шибайло передав для канівського скверу дитячий майданчик. Комплекс виготовлений із дерева і включає в себе гойдалку, гірку та пісочницю.

kaniv-rada.gov.ua

Силами ГО “Канівські соціальні ініціативи” подарунок було безкоштовно привезено до Канева.

За словами міського голови Ігоря Ренькаса три лавки, подаровані Члуховом,  було встановлено ще минулоріч. Решта ж обладнання наразі перебуває на базі комунального підприємства “Місто” і на початку літа буде встановлено у сквері.

Також за інформацією координатора проекту Валентини Чиж активно ведеться робота щодо подальшої співпраці із партнерами з польського міста-побратима.

“Географічно Члухів розташований на чотирьох озерах. Відтак, у них активно розвинений водний спорт та різноманітні види проведення дозвілля на воді: каяки, човни, катамарани тощо. Маємо надію отримати від наших польських друзів і такі подарунки, що сприятиме розвитку туризму, спорту та відпочинку канівців на озері Лимарка”, – зауважує Валентина Чиж.