У війні на сході України загинуло 188 черкащан (відео)

14 Березня 2019 18:45

Молебнем та покладанням квітів до пам’ятного знаку воїнам антитерористичної операції вшанували сьогодні пам’ять військових у Соборному парку Черкас з нагоди Дня українського добровольця.

fire.ck.ua

За час збройної агресії на Сході України загинуло 188 черкакащан – військовослужбовців ЗСУ та інших формувань, семеро з них – із добровольчих батальйонів.

На захід прийшли учасники Операції об’єднаних сил, ветерани, родичі загиблих добровольців. Під час урочистостей нагрудні знаки вручили дружині та метері загиблих бійців Олені Ложешніковій та Олені Галві, повідомляє  UA: Черкаси:

До Дня доровольця

Молебнем та покладанням квітів до пам’ятного знаку воїнам антитерористичної операції вшанували пам'ять військових у Соборному парку Черкас з нагоди Дня українського добровольця. На захід прийшли учасники Операції об’єднаних сил, ветерани, родичі загиблих добровольців. Під час урочистостей нагрудні знаки вручили дружині та метері загиблих бійців Олені Ложешніковій та Олені Галві. День українського добровольця відзначається в Україні 14 березня. В цей день 2014-го року перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону.

Posted by UA: Черкаси on Thursday, 14 March 2019

День українського добровольця відзначається в Україні 14 березня. В цей день 2014-го року перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону.