На Жашківщині потонув чоловік

27 Травня 2019 13:35

За останню добу на водоймах Черкаської області загинула одна особа, ще двох було врятовано. Про це повідомляють в обласному управління ДСНС України.

26 травня о 16:53 до оперативно-координаційного центру управління надійшло повідомлення про байдарку, що перекинулася на Дніпрі в Черкасах в акваторії Долини Троянд. За повідомленням, у воді знаходилися двоє людей, які просили по допомогу.

Крики двох чоловіків, які знаходилися у воді на відстані близько 60 метрів від берега почули і рятувальники Черкаської міської комунальної аварійно-рятувальної служби, які чергували на березі.

На порятунок потерпілих до місця події одразу підплив рятувальний моторний човен. Урятованих було терміново доставлено до берега. Завдяки оперативності рятувального відділення, чоловіки відбулися лише переляком і медичної допомоги не потребували.

Ще один випадок на водоймі мав трагічний фінал. У селі Тинівка, Жашківського району, у ставку потонув 57-річний місцевий житель. Тіло загиблого знайшли та доставили на берег мешканці села.

Загалом із початку року на водоймах області зареєстровано 23 пригоди, внаслідок яких 9 осіб загинуло та 18 осіб врятовано. Лише за минулий тиждень вода забрала життя двох людей, четверо були врятовані.