Голосування за відставку уряду Гройсмана як ілюстрація того, хто годувався 5 років біля бюджета

30 Травня 2019 18:22

Невдала відставка прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана 30 травня продемонструвала реальний список провладної коаліції. Таку думку висловив лідер партії “Громадський рух “Рідна країна” Микола Томенко. Нагадаємо, 97 з 297 присутніх у Верховній Раді нардепів підтримали відставку глави уряду.

pravda.com.ua

“Сьогоднішнє голосування за відставку уряду Гройсмана на вимогу Зеленського научно продемонструвало реальну провладну коаліцію, яка керувала країною і розподіляла у своїх інтересах наші бюджетні кошти, – зазначив Микола Томенко у своєму фейсбуку. – Цілком прогнозовано проти відставки Гройсмана проголосували партії Порошенка, Яценюка, Кличка і більшість депутатів Садового. Не підтримали відставку Гройсмана депутати від олігархів Ахметова, Коломойського. Льовочкіна, Косюка, Гереги..
Фактично підтримали діяльність Гройсмана й відповідно 3 роки його урядової роботий ціла низка сумновідомих регіоналів таких, як Ківалов, Богуслаєв, Фельдман… та колишні представники команди Черновецького”.

“Нарешті всі побачили, хто у ВР був реальною коаліцією в інтересах влади. Справедливо і правильно було б, щоб на парламентські вибори всі, хто призначав своїх людей на посади та ділив бюджетні кошти протягом 5 років йшли одним виборчим блоком влади, – зауважив Микола Томенко. – І спільна команда Порошенка-Гройсмана-Яценюка-Кличка і їх друзів-олігархів Чесно прозвітувала на виборах перед народом!”.