У ЧІПБ відбувся випуск фахівців Служби порятунку (фото, відео)

10 Червня 2019 09:48

У суботу 8 червня у Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбувся випуск фахівців Служби порятунку.

Перед початком заходу керівництво та запрошенні гості вшанували пам’ять випускників навчального закладу Володимира Правика і Віктора Кібенка та усіх вогнеборців-чорнобильців покладанням квітів до Монументу на їх честь, повідомляють у ЧІПБ.

На урочистих заходах заступник директора Департаменту персоналу ДСНС України Ярослав Кондауров, звертаючись до випускників, зазначив: «Ви обрали професію рятувальника, яка завжди вважалася благородною, однією з найповажніших на землі! Прославляйте рідну alma mater славетними вчинками та корисними справами. Цінуйте і шануйте своїх викладачів та наставників, зусиллями яких гартувалася ваша професійна майстерність».

Настоятель Храму інституту протоієрей В’ячеслав провів церемонію освячення випускників на подальшу службу.

Хвилюючим моментом для усіх став перший офіцерський вальс, після якого випускник інституту лейтенант Олексій Димитрашко освідчився у коханні своїй дівчині – студентці 3-го курсу Валерії Володіній.

Потім присутні на заході переглянули показові виступи майбутніх вогнеборців-рятувальників, а творчі дарунки представників художньої самодіяльності зворушили усіх глядачів.

Вітаючи молодих фахівців в. о. начальника інституту Олександр Тищенко побажав їм через усе життя з честю і гідністю пронести високе звання випускника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля, прикладом власного життя та професійними здобутками зміцнювати авторитет Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

На завершення заходу випускники пройшли урочистим маршем по плацу інституту, підкидаючи у небо монети «на щастя», та сфотографувалися на згадку.