Черкаську спортсменку відзначили орденом княгині Ольги

18 Липня 2019 12:26

Черкаську спортсменку-самбістку Анастасію Сапсай згідно указу Президента відзначено державною нагородою – орденом княгині Ольги ІІІ ступеню. Про це повідомили в Черкаському інституті пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗ України, де Анастасія Сапсай викладає на кафедрі спеціальної та фізичної підготовки.

 

“За досягнення високих спортивних результатів на II Європейських іграх, виявлені волі до перемоги та піднесення міжнародного авторитету України”, – йдеться в тексті указу про нагороження МСМК з дзюдо та самбо, дворазової чемпіонки Європи Анастасії Cапсай орденом.

Також згідно цього указу нагородили медаллю “За працю і звитягу” тренера Анастасії, Володимира Римаря, заслуженого працівника фізичної культури та спорту України – “за значний особистий внесок у підготовку спортсменів міжнародного класу, забезпечення високих спортивних результатів національною збірною командою України на II Європейських іграх 2019 року.

Зазначимо, що ЧІПБ вже довгий час співпрацює із Володимиром Івановичем, він підготував цілу плеяду знаних спортсменів навчального закладу.