Черкащанин помер після укусу бджоли

26 Липня 2019 17:07

У селі Чаплинка Лисянського району поховали 39-річного В’ячеслава Морозова. 13 липня його вкусила бджола. Почався набряк горла й легенів і чоловік помер, пише видання “Вечірні Черкаси”.

“В’ячеслав мав хворобливу реакцію на укус комах, – розповідає сільська голова Валентина Виноградова. – Зазвичай його рятувала жінка. Вона викликала сільську медичку й обливала чоловіка холодною водою. Але цього разу її не було – лежала в черкаській лікарні із 12-річним сином, якому робили операцію. Славіка бджола вкусила о 10 годині вечора. Він побіг у душ. Але на той час вода в душі була не вода, а просто окріп. Це його вбило. Чоловік знепритомнів. Коли приїхала швидка, він уже був мертвий. Вся трагедія сталася на очах меншої 10-річної доньки, яка в цей час перебувала вдома”.
В’ячеслав Морозов закінчив у Чаплинці місцеву школу, вивчився на водія. Останнім часом ніде офіційно не працював, їздив на заробітки. У нього залишилися жінка, 10-річна донька і 12 річний син та 80-річна мати.”Батьки Славіка мали 5 дітей. Троє уже покійні, – каже сільська голова. – Ні батьки, ні діти, ні брати не мали такої хворобливої реакції на укус”.

В Черкаській області майже щороку гинуть люди від укусів комах. Зазвичай вони пізно звертаються до лікарів або через погані дороги медична допомога приходить занадто пізно.