За добу рятувальники ліквідували 10 пожеж в екосистемах

13 Вересня 2019 18:30

За добу 12 вересня рятувальники Черкащини ліквідували 10 пожеж в екосистемах області. Про це повідомляють в управлінні ДСНС. Причиною усіх пожеж стало необережне поводження з вогнем.

facebook.com/MNSCHERKASY

Найбільшої шкоди вогонь завдав у Маньківському районі, де в адміністративних межах Чорнокам’янської сільської ради горіла суха трава на площі близько 3 гектарів. Цього ж дня, в селищі Маньківка, через загорання сухої трави на площі 600 квадратних метрів, згоріла надвірна споруда. В обох випадках пожежі ліквідували рятувальники 21-ої Державної пожежно-рятувальної частини.

Значне загорання сухої трави сталося і на відкритій території в селі Степанці, Канівського району, де через необережне поводження з вогнем знищено суху траву на площі 3 гектарів. Спільними зусиллями вогнеборців 10-ї державної пожежно-рятувальної частини та добровольців з місцевої пожежної команди з села Степанці, пожежу було ліквідовано впродовж години.

Цього ж дня, близько 15:00 години у селищі Тіньки, Чигиринського району, на полігоні твердих побутових відходів виникла пожежа сміття. Вогнем знищено сміття на площі 2 гектари. Пожежу ліквідували рятувальники Чигиринської пожежно-рятувальної частини.
Аналогічні пожежі сухої рослинності минулої доби виникали також у Христинівському, Золотоніському, Чорнобаївському, Смілянському, Монастирищенському та Тальнівському районах.