Черкащанка Оксана Оробець двічі за рік виграла турнір “Залізного Арні” (фото)

23 Вересня 2019 08:47

Золото престижних серед професіоналів із фітнесу і бодібілдингу змагань «Arnold Classic Europe IFBB Elite Pro Show 2019» 21 вересня в іспанській Барселоні отримала черкащанка Оксана Оробець.

фото з інстаграму Оксани Оробець

Чинна чемпіонка світу серед професіоналів Elite Pro, заслужений майстер спорту України Оксана Оробець підтвердила реноме, здобувши впевнену перемогу на змаганнях у категорії жіночий фітнес вище 163 см, інформують у Національній Федерації бодібілдингу України.

facebook.com/FEDERATION.BODYBUILDING.UA

Головний трофей та чек на 5000 доларів США на сцені у Барселоні українка отримала з рук легендарного Арнольда Шварценнегера. Вітаємо Оксану Оробець та її тренера і маму Антоніну Левківну Оробець з блискучою перемогою!

Award ceremony Fitness category1 place @arnoldclassiceurope @schwarzenegger @ifbbelitepro_official

Posted by Oksana Orobets on Sunday, 22 September 2019

 

Загалом, українці на професійній сцені 21 вересня здобули у Барселоні два золота – Оксана Оробець (фітнес) та Сергій Данілець (класик фізик), бронзу – Оксана Бригідир (фітнес-бікіні) і відзнаку за п’яте місце – Дмитро Воєводчук (менс фізик).

facebook.com/FEDERATION.BODYBUILDING.UA

Зазначимо, що уродженка Черкас Оксана Оробець повторила свій травневий успіх, коли стала переможицею Arnold Classic Africa IFBB Elite Pro в ПАР.