На Чигиринщині дерево впало на пасажирський автобус (фото)

5 Лютого 2020 23:45

Сьогодні внаслідок ускладнення погодних умов на автошляхах у багатьох районах Черкаської області попадали аварійні дерев. Непередбачувані перешкоди на трасах спричинили обмеження, а в ряді випадків припинення автомобільного руху, повідомляють в обласному управлінні ДСНС України.

Для усунення наслідків до місць надзвичайних подій були залучені чергові караули пожежно-рятувальних підрозділів. Зокрема, роботи проводилися на автодорогах неподалік села Сичівка, що на Христинівщині, міста Ватутіне, села Лісове Кам’янського району, селища Катеринопіль.

У двох випадках падіння дерев створювало потенційні загрози людям.
Так в місті Умань, на вулиці Гайдамацькій, падіння дерева не лише перекрило рух автошляхом, а й придавило два легкових автомобілі. Загиблих та пострадавших внаслідок події не було.

У селі Рацево, Чигиринського району, дерево впало на пасажирський автобус “Богдан”, що виконував рейс за маршрутом “Черкаси-Стецівка”. На щастя, четверо пасажирів, які на той момент перебувалі у салоні автобуса, не постраждали. Усі пасажири доставлені до місця призначення попутним транспортом.

Інші надзвичайні події, які сталися на Черкащині 5 лютого:

  • пожежно-рятувальними підрозділами ліквідовані пожежі в житлових будинках в місті Сміла, селі Маліївка Золотоніського району;
  • група піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення під час обстеження підозрілої території в місті Черкаси виявила 76 мм артилерійський снаряд;
  • рятувальниками Чорнобаївського району звільнено із ями собаку, яка, за словами місцевих жителів, просиділа у 4-метровій ямі майже дві доби;
  • черговий караул Маньківської пожежно-рятувальної частини брав участь у ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди на автотрасі “Київ-Одеса”, внаслідок якої рух в напрямку Києва було перекрито.