Чи готова інфекційна лікарня в Черкасах приймати хворих на коронавірус? (відео)

6 Лютого 2020 14:39

Черкаська міська інфекційна лікарня готова приймати хворих з підозрою на коронавірус.

Як розповіла “Суспільному: Черкаси” директорка установи Світлана Волгіна, в лікувальному закладі є 15 боксів для лікування. Вони розраховані на 45 пацієнтів. Також лікарня має захисні костюми для медичного персоналу.

“Якщо лікар встановлює, що дійсно випадок підозрілий на коронавірусну інфекцію, хврий буде переведений в ізольований бокс”, – повідомила в.о. завідувача приймальним відділенням Юлія Спаська.

Як у Черкасах лікуватимуть цю хворобу?

“Специфічної терапії від коронавірусної інфекції немає, застосовуватиметься симптоматична терапія на зменшення симптомів і відновлення фукнцій організму”, – сказала Світлана Волгіна.

Крім Черкаської інфекційної лікарні хворих на коронавірус готова вшпиталювати Уманська міська лікарня.

Тест-системи для виявлення коронавірусу (30 комлектів) надійшли в Україну вчора, зараз вони перебувають на митниці. Юлія Спаська зауважила, що не має інформації щодо того, скільки комплектів отримають черкаські лікарні.

Черкаська інфекційна лікарня готова приймати хворих з підозрою на коронавірус

Черкаська міська інфекційна лікарня готова приймати хворих з підозрою на коронавірус. Про це Суспільному розповіла директора установи Світлана Волгіна. У цьому закладі є 15 боксів для лікування. Вони розраховані на 45 пацієнтів. Також лікарня має захисні костюми для медичного персоналу. Більше про підготовку медзакладу, розповість Дарія Шевченко.

Posted by UA: Черкаси on Thursday, 6 February 2020