Легкоатлетка Тетяна Безшийко стала кращою спортсменкою лютого на Черкащині

5 Березня 2020 14:39

Кращого спортсмена лютого визначили у відділенні НОК на Черкащині. Цього місяця на звання кращого претендували п’ятеро спортсменів, які продемонстрували високі результати на змаганнях.

facebook.com/NOKCherkasy

Кандидатами на перемогу були легкоатлети Світлана Марусенко, Маргаріта Бабіцька, Тетяна Безшийко та триатлоністи Дір’я Бережна і Богдан Одвігов. Експертна комісія визначила переможця під час засідання виконкому, обговоривши здобутки кожного спортсмена та його подальші перспективи. За результатами голосування звання кращого спортсмена лютого виборола Тетяна Безшийко. Легкоатлетка та її тренер отримають відзнаки та грошові премії від відділення НОК України в Черкаській області.

Майстер спорту України Тетяна Безшийко взяла участь у чемпіонаті України з легкої атлетики у приміщенні серед дорослих і молоді, що відбувся в місті Суми. Спортсменка виборола на цих змаганнях перше місце серед молоді у бігу на 400 метрів, третє місце серед дорослих у бігу на 400 метрів та третє місце серед дорослих в естафеті 4*400 метрів. Тренують Тетяну Валерій Масляков та Олена Малюк.

Кандидат у майстри спорту Світлана Марусенко виборола два призові місця на чемпіонатах України. На чемпіонаті України з легкоатлетичних метань серед дорослих, що відбувся в Мукачево, спортсменка посіла друге місце з метання диска. На чемпіонаті України з легкої атлетики в Сумах Світлана здобула «бронзу» у штовханні ядра. Тренує її Сергій Лисенко.
Майстер спорту України Дар’я Бережна на Зимовому чемпіонаті України з триатлону (акватлону), що відбувся в Києві, виборола третє місце на дистанції 500 метрів плавання та 2,5 км бігу, а також посіла четверте командне місце на цій же дистанції. Тренер – Світлана Федорова.
Богдан Одвігов взяв участь у Зимовому чемпіонаті України з триатлону (акватлону) в Києві та виборов перше особисте місце та друге командне місце на дистанції 300 метрів плавання та 2 км бігу. Його тренує Олексій Куценко.
Кандидат в майстри спорту Маргарита Бабіцька на чемпіонаті України з легкої атлетики у приміщенні серед юніорів в Сумах посіла перше місце в потрійному стрибку та друге місце у стрибках в довжину. Тренують спортсменку Сергій Полінков та Катерина Чернявська.