Шахраї “атакують” студентів одного з черкаських вишів

10 Березня 2020 17:29

education.ua

Студентам Східноєвропейського університету економіки і менеджменту в Черкасах телефонують шахраї, представляючись працівниками Міністерства освіти і науки України, і закликають переводитися до іншого вишу, посилаючись на те, що заклад нібито не пройшов міністерську перевірку і буде позбавлений ліцензії. Про це повідомили в начальному закладі.

“Закликаємо студентів не піддаватися на провокації та не панікувати, університет працює в штатному режимі. У лютому 2020 року в нас справді була перевірка, але не Міністерства освіти і науки, а Державної служби якості освіти України, – повідомляють у СУЕМ. – За результатами комісія висловила зауваження, як вона це робить для багатьох закладів вищої освіти України. Зараз ми активно працюємо над усуненням цих недоліків і маємо багато перспективних планів щодо розвитку всіх напрямів діяльності університету”.

У навчальному закладі закликають студентів і батьків, у разі якщо їм телефонують із подібною інформацією, негайно повідомляти про це кураторам або керівництву університету. А при нагоді робити аудіозаписи або збирати інші докази дій шахраїв задля більш ефективного їх виявлення та передачі в органи слідства.