У Черкасах можуть повністю зупинити громадський транспорт

18 Березня 2020 18:26

У Черкасах склалася складна ситуація із роботою громадського транспорту. Аж до того, що на сьогодні міська влада розглядає питання повної зупинки громадського транспорту.

Це питання сьогодні стало дискусійним на сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету. Як повідомив директор департаменту житлово-комунального комплексу Олександр Яценко, подібні рішення прийняті вже в інших містах, зокрема, в Івано-Франківську.

“Не виключено, що містом курсуватимуть лише спецрейси для працівників, – зауважив міський голова Анатолій Бондаренко.

“Звертаюся до керівників підприємств. Якщо вам потрібно довести своїх працівників на роботу – замовити спецрейс самий реальний ваш вихід. Дозволено законодавством підвоз працівників на роботу на умовах спецрейсу, – зазначила заступниця міського голови Людмила Бордунос у своєму фейсбуку. –
Перевізники заявили про неможливість працювати в режимі “10 осіб”, без компенсації їм затрат на паливо. На виконкомі пропозиція компенсації не підтримана. Буде виноситися питання повної зупинки громадського транспорту”.

Нагадаємо, що згідно з постановою Кабміну, від 17 березня у міському громадському транспорті в межах превентивних заходів у зв’язку з захворюванням на коронавірус може одночасно їхати не більше 10 осіб.