Чотири причини подивитися комічний кліп черкащанина про коронавірус (відео)

9 Квітня 2020 20:36

Український репер Freel випустив новий кліп “Вірус”. Справжнє ім’я музиканта Андрій Шалімов, він родом із Черкас, тут він у 2005 р. разом із другом Андрієм Бєляєвим заснував гурт “На відміну від”.

“Зараз усі на нервах — комусь важко сидіти вдома і дотримуватись карантину, хтось боїться заразитись коронавірусом, у суспільстві напруга. Я вирішив зняти її за допомогою комічного кліпу, – розповідає Андрій Freel. – Пісня написалась швидко, буквально за одну ніч. Але знімати щось в умовах карантину — не надто просте завдання. Ми суворо дотримувались дистанції і зняли «карантинний кліп»: з гречкою, туалетним папером, масками і самурайським мечем — усім необхідним для успішного подолання пандемії. Мийте гречку з милом і пам’ятайте: ми всі помрем! Але не сьогодні”.

Видання bit.ua знайшли чотири причини, чому вам потрібно подивитися цей найбільш іронічний, напевно, кліп року:

1 Відео змушує посміхнутися над нашим станом сьогодні: тривожним, нервовим і надто напруженим. Особливо коли ми впадаємо в непотрібну паніку: наприклад, скуповуємо річні запаси туалетного паперу та гречки. Із треком Freel можна посміятися над ситуацію та самими собою.

2 Кліп повністю знятий в умовах карантину. В одній кімнаті, на дистанції 1,5 метри від камери та з усіма видами індивідуального захисту, які тільки можна уявити.

3 Ще в 2012 році Freel, колишній учасник гурту «На Відміну Від», випустив пісню про кінець світу (ще тодішній). Зараз ми перебуваємо в схожій атмосфері «все пропало», тож пригадати минулі апокаліпсиси не буде зайвим.

4 Абсурдні рядки про коронавірус надовго засядуть у вас у голові. І можливо, трохи посунуть погані думки та новини.