Олімпійською толокою спортсмени відзначили вихід з карантину на Черкащині 

1 Червня 2020 07:00

Алею Олімпійців на честь видатних спортсменів висадили вчора в Черкасах. Долучилися до такої «толоки» срібні призери Олімпійських Ігор: Сергій Куліш, Олександр Мотузенко, Олександр Феденко та Чемпіони Юнацьких Олімпійських Ігор: Іван Тищенко й Валерія Іваненко.

Активно допомагали й інші черкаські спортсмени, тренери, керівники федервцій з видів спорту, дитячо-юнацьких спортивних шкіл та фізкультурно-спортивних товариств.

Денис Нечипоренко (з лопатою)

“Всі працювали разом. Тож 120 павловній вже висаджено. Чекаємо, що буквально за рік-два вони стануть великими деревами, адже вважаються такими, що ростуть найшвидше в світі. Обговорили ідею висаджувати іменні дерева Героїв-олімпійців Чемпіонів та призерів Олімпійських Ігор”, – розповів голова Черкаського обласного відділення НОК України Андрій Більда.

Іван Тищенко і Сергій Куліш

Такий захід організували на запрошення засновника «Дахнівської Січі» Миколи Мирзи спільно із відділенням НОК України в Черкаській області.

Олександр Феденко

Присвятили Олімпійський пікнік Всесвітньому дню охорони довкілля, який відзначають 5 червня. В цей день весь світ говорить про збереження природи, вирішення проблем екології та сталий розвиток Планети Земля.