Священик помер від COVID-19 у Черкасах

5 Червня 2020 23:19

Сьогодні помер черкащанин, інфікований на коронавірус. 34-річний священнослужитель на початку червня був госпіталізований у Черкаську міську інфекційну лікарню із пневмонією. Чоловіка врятувати не вдалося.

Як повідомив голова Черкаської ОДА Роман Боднар, контактні особи встановлені, проводиться дослідження. Таким чином, в області вже 17 смертельних випадків COVID-19.

cherkasy-orthodox.com.ua

За інформацією видання “Прочерк”, померлий – протоієрей Діонісій Грунін, який служив у храмі «Усіх скорботних Радість» (при Будинку для людей з інвалідністю, що в Південно-західному мікрорайоні Черкас).

Тим часом, на сайті єпархії повідомляють, що о.Діонісій тривалий час боровся з онкохворобою, від ускладнень якої і помер.

Загальна ситуація з COVID-19 на Черкащині

На сьогодні зафіксовано +16 нових випадків інфікування: місто Черкаси-9, Золотоніський район – один, Золотоноша-2, Корсунь Шевченківський район – 2, Канів і Черкаський район – по одному.

У тяжкому стані 7 черкащан, один пацієнт підключений до апарату штучної вентиляції легень.

На стаціонарному лікуванні станом на сьогодні перебуває 18 пацієнтів, 49 осіб лікуються вдома під наглядом сімейних лікарів.