Хлопцю, що його збила машина на пішоходному переході, збирають гроші на лікування

18 Серпня 2020 23:29

16-річний Єгор Пасічніченко, учень ЗОШ №22 м. Черкаси, знаходиться у реанімації у важкому стані після того, як його у понеділок 17 серпня збила машина на пішоходному переході біля поліклініки. “Швидка” забрала хлопця в Третю міську лікарню із забоєм головного мозку та у мозковій комі.

Єгору збирають гроші на лікування. Він – із багатодітної родини. Мама сама виховує чотирьох дітей, тато помер.

“Єгор повертався з процедур в дитячій поліклініці. Планував іти на роботу, щоб заробити собі на випускний і допомогти мамі, але доля розпорядилась інакше”, – написав у своєму фейсбуку директор департаменту освіти і науки Черкаської міської ради Сергій Воронов.

Номер карти для фінансової допомоги:
4149 4991 1205 8332
(Пасічніченко Наталія Миколаївна)

У Черкасах на вулиці 30-річчя Перемоги легковий автомобіль здійснив наїзд на пішохода.

У Черкасах на вулиці 30-річчя Перемоги легковий автомобіль здійснив наїзд на пішохода.Бригада швидкої медичної допомоги шпиталізувала постраждалого до лікувального закладу.На місці події екіпаж патрульної поліції забезпечив безпеку дорожнього руху та надав допомогу слідчому під час оформлення ДТП з постраждалим.Шановні водії, нагадуємо вам п.п. 18.4 ПДР України: якщо перед нерегульованим пішохідним переходом зменшує швидкість чи зупинився транспортний засіб, водії інших транспортних засобів, що рухаються по сусідніх смугах, повинні зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися і можуть продовжити рух лише переконавшись, що на пішохідному переході немає пішоходів, для яких може бути створена перешкода чи небезпека.#ПатрульнаПоліціяЧеркас #ПорядокЦеТи #БезпекаДорожньогоРуху

Posted by Патрульна поліція Черкаської області on Monday, 17 August 2020